Werkwijze en tarief

Wat kan ik voor u betekenen?

Misschien bent u al over deze zaken aan het nadenken. Hoe een en ander aan te pakken, waarmee te beginnen?
Dan kan het helpen een deskundige en ervaren gesprekspartner te raadplegen. Iemand die onafhankelijk is, die u helpt uw wensen te overwegen en die u helpt de gevolgen van uw wensen te overzien. Iemand die u begeleidt bij het inventariseren van de mogelijkheden en de uitkomsten helder met u onder woorden brengt.

Van dit proces – meedenken, vormgeven, oplossen, met oog voor detail en gevoel voor kwaliteit, in een tempo dat bij u past – heb ik mijn werk gemaakt.

Zo komt u vervolgens ook goed beslagen ten ijs bij de notaris, als u uw wensen zou willen vastleggen in een notariƫle akte, uw levenstestament. Daarin kunt u iemand die u dat toevertrouwt benoemen tot gevolmachtigde. Daarnaast kunt u specifieke wensen met betrekking tot uw levenszaken opnemen.
Het spreekt vanzelf dat het levenstestament goed wordt afgestemd op uw testament, opdat tijdens uw leven geen beslissingen worden genomen die in zouden gaan tegen de vastgelegde wensen voor uw nalatenschap.

Tarief

Samen met u inventariseer ik op welke gebieden u mij wilt raadplegen en inzetten. Het daarbij behorende honorarium, een tarief per uur, stel ik in overleg met u vast, afhankelijk van de gewenste ondersteuning.

De gesprekken kunnen bij u aan huis of in uw omgeving plaatsvinden.