Ervaring en netwerk

Achtergrond en drijfveren

In 1965 geboren en getogen in een Amsterdams huisartsengezin, voltooide ik vervolgens zowel mijn rechtenstudie als mijn opleiding conservatorium zang.
De combinatie van deze studies bracht ik in praktijk als impresario en later als zakelijk leider van een professioneel klassiek muziekensemble. Deze werkzaamheden leidden in 2000 tot mijn functie als fondsenwerver/adviseur mecenaat bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Daarbij begeleidde ik particulieren die een schenking of hun nalatenschap wilden realiseren en vastleggen. Dit gebeurde in de vorm van een CultuurFonds op Naam, een fonds met een zelfgekozen, meestal zeer persoonlijke doelstelling.

In deze functie kenmerkten de bijzondere contacten en gesprekken zich door hun vertrouwelijke karakter. Zo kwamen, in het verlengde van vragen over schenken en nalaten, de afgelopen jaren vanzelf vragen naar voren rond de levenszaken. De essentie van deze vragen bracht me tot het inzicht in wat mij motiveert: ondersteuning bieden bij dit betekenisvolle deel van ieders leven.

Toegerust met de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb verworven, wijd ik mij nu als zelfstandige aan het helpen regelen van uw levenszaken.

Netwerk

Parttime blijf ik verbonden aan het Prins Bernhard Cultuurfonds als contactpersoon voor de afwikkeling van de nalatenschappen die aan het Cultuurfonds zijn toevertrouwd.

Het netwerk van deskundigen met wie ik graag samenwerk omvat naast notarissen onder anderen vermogensbeheerders, private bankers, fiscalisten, estate planners, executeurs, mediators, mentoren, (alternatieve) artsen, taxateurs, veilinghuisexperts, culturele professionals en allerlei initiatiefnemers van sociale netwerken.
Desgewenst kan ik u met hen in contact brengen.

Ik ben lid van de Novex, de Nederlandse Organisatie voor Executeurs.
logo_novex_cmyk-v8